Da li verujete u horoskop ?
Da, u potpunosti
Redovno čitam i uglavnom se vodim savetima
Ne ali mislim da ipak tu ima nečega
Nipošto, to nema nikakve naučne dokaze
rezultati
PRATITE NAS

 

      

LJUBAVNI HOROSKOP

 

OPŠTE KARAKTERISTIKE

 

VAGA

LJUBAVNI HOROSKOPVage su otvorene, društvene ali ne vole velike gužve, veliki su mislioci, prijatni i često rapoloženi, često izuzetno nteligentni. Ne pokušavajte da im zapovedate, jer će se tada lako narogušiti. Oni su velika deca I nekada deluju nespretno I naivno. Neumorni su, dobri sagovornici i retko šta obavljaju na brzinu. Deluju uvek prijatno i ljupko, ali imaju periode kad su svadljivi, tvrdoglavi, depresivne i zbunjeni. Prepoznaćete ih po zvonkom glasu i milom ili bar neutralnom izrazu lica. Postoje faze letargije kad im je potrebno da lenstvuju, to je vrlo važno za psihičko i fizičko zdravlje Vage, jer je to njihov način za obnavljanje energije. Važe za neodlučne ljude, ali u stvari, oni samo o svemu imaju jako široko I razređeno mišljenje.

 

 

Postoje dva tipa muških pripadnika ovog znaka- jedni su vrlo impulsivni i pokretljivi, a drugi će sve učiniti za miran život. I jedni I drugi teško donose odluke. Talentovani su, kreativni, vode brigu o svom izgledu, šarmantni i imaju izražen smisao za estetiku. Vole poslove koji uključuju komunikaciju sa ljudima, putovanja i često imaju skupe navike.

 

 

Žena Vaga je esteta, nežna je i preterano sentimentalna. Voli modu, uživa u kvalitetnim izlascima i kulturnim dešavanjima. Pre će vam reći ,,možda”, bez obzira da li misli ,,da” ili ,,ne”. Jedna od najvećih zavodnica u Zodijaku. Žena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe i uživa u tome.