Da li verujete u horoskop ?
Da, u potpunosti
Redovno čitam i uglavnom se vodim savetima
Ne ali mislim da ipak tu ima nečega
Nipošto, to nema nikakve naučne dokaze
rezultati
PRATITE NAS

 

      

LJUBAVNI HOROSKOP

 

OPŠTE KARAKTERISTIKE

 

RAK

LJUBAVNI HOROSKOPJedan od najsenzitivnijih znakova Zodijaka. Oni važe za romantične, osetljive duše, koji su najčešće u društvu tihi i povučeni. Ali, takođe, oni važe za ćudljive osobe i promenljivih su emocija. Mada to ne žele da pokažu, Rakovi vole da im se posvećuje posebna pažnja- ali u tome uživaju uzdržano kao što i u svemu drugom pokazuju malo strasti. Imaju povremena depresivna stanja u koja rado uvlače i druge. Pesimizam, tako vrlo često i bez razloga, kvari lepršave i fantastične uzlete Rakova. Tipičan Rak ne voli da govori o svom životu, ali će sa uzbuđenjem slušati o životu drugih. Tradicionalno ovaj znak simbolizuje roditeljstvo i pripadnici ovog znaka osećaju potrebu da neguju i brinu o drugima.

 

 

Muškarci Rakovi gotovo u svemu imaju čvrst stav, jer im to omogućuje da uspešno prikriju preveliku osetljivost. Ako jednom steknete njihovu naklonost, možete biti sigurni da ćete uvek biti pod njihovom zaštitom. Romantični po prirodi, vole da zavode na klasičan način, na mesečini npr.

 

Žene u ovom znaku najviše od svega osećaju potrebu da budu voljene i poštovane. Ako joj to pružite, zauvek ste obezbedili njenu ljubav i zaštitu. Nemojte ni pomišljati na neverstvo, jer je i ona sama odana. Voli decu i brak, bez toga ne može zamisliti svoj život.

 

 

 

Horoskopski znakovi  koji najbolje odgovaraju ovom su: Bik, Devica, Jarac, Vodolija i Ribe.