Da li verujete u horoskop ?
Da, u potpunosti
Redovno čitam i uglavnom se vodim savetima
Ne ali mislim da ipak tu ima nečega
Nipošto, to nema nikakve naučne dokaze
rezultati
PRATITE NAS

 

      

LJUBAVNI HOROSKOP

 

OPŠTE KARAKTERISTIKE

 

OVAN

 

ljubavni horoskopOvan poseduje najviše energije od svih znakova zodijaka. To je najspontaniji, najiskreniji, najodlučniji i najmisaoniji od svih zodijačkih znakova.  Ljudi rođeni u ovom znaku su veoma sugestivni i komunikativni. Osnovni razlog leži u njihovoj nepresušnoj radoznalosti. Talentovani su i kreativni, poseduju sve osobine dobrih vođa i obično lako stiču autoritet i visoka zvanja u pozivu. Njihova osnovna karakteristika je dinamičnost i pozitivno nastojanje, a kada se naoružaju iskustvom, i mudrost. Ono što im najviše nedostaje je strpljenje, što nije neobično za ljude koji instinktivno osećaju da je „odmah“ pravi trenutak za sve (a i tada je već možda kasno).

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MUŠKARCE

 

Muškarci koji su rođeni u znaku Ovna su impulsivni i brzi, uvek ispred drugih, a često ispred sebe. Ako niste u stanju da pratite takvu brzinu, može vrlo burno da reaguje, da postane netolerantan i sebičan- ali to, na sreću, ne traje dugo.

 

Žene rođene u znaku Ovna su uporne, dominantne i ponosite. One umeju da budu toliko zaokupljene svetom oko sebe, da ljubav kod njih ne „stiže“ da bude niti inspiracija a ni motivacija. Ipak, kada se za nekog zainteresuje, to će mu staviti do znanja, a njena ljubav je, kada se osvoji, iskrena i „večna“.

 

 

 

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Lavom, Vagom, Vodolijom i Strelcem.