Da li verujete u horoskop ?
Da, u potpunosti
Redovno čitam i uglavnom se vodim savetima
Ne ali mislim da ipak tu ima nečega
Nipošto, to nema nikakve naučne dokaze
rezultati
PRATITE NAS

 

      

LJUBAVNI HOROSKOP

 

OPŠTE KARAKTERISTIKE

 

LAV

LJUBAVNI HOROSKOPKarakteristično ponašanje i izgled lako odaju ljude rođene u ovom znaku- okrugle, kestenjaste oči kod žena ili plave oči kod oba pripadnika. Oni su u svemu lagani i graciozni, ponekad prenaglašeno. To ne znači da su tihi i povučeni. Teatralni su i vole da budu u centru pažnje. Ponosnim hodom i uzdignite glave, uputiće se najverovatnije na neko luksuznije mesto, jer žele da su uvek okruženi glamurom. Ponositi, velikodušni, oni uporno prate svoje ideje i za njh važi da- kada rade, rade, kada se odmaraju, odmaraju se i kada vole, vole.

 

 

Muškarac Lav je najglasniji u društvu, u odnosu na druge znakove ima istaknutu crtu za samoulepšavanjem ali je spontan u izražavanju. Voli da dominira ali nikad neće izabrati partnerku koja će se u svemu povinovati  njegovim stavovima. Poštovanje, laskanje i obožavanje su najbrži put do njegovog srca.

 

 

Žena Lav je pre svega dama, ona je otmena, umerena, graciozna i seksipilna. Ova obdarenost kao i sklonost ka flertu najveća su prepreka za introvertne muškarce koji žele da ih osvoje. Treba ignorisati što nekad pokazuju aroganciju, taštinu i lenjost. Važe za dobre majke, jer je to onaj tip žene od koje najviše možete da očekujete da vas poštuje i da vam emotivno pripada.

 

 

 

Najkompatibilniji znaci su: Vodolija, Vaga, Strelac, Bik i Lav.