Da li verujete u horoskop ?
Da, u potpunosti
Redovno čitam i uglavnom se vodim savetima
Ne ali mislim da ipak tu ima nečega
Nipošto, to nema nikakve naučne dokaze
rezultati
PRATITE NAS

 

      

Ljubavni horoskop - o astrologu

 

Kratka biografija

 

Ivan Jovanović, rođen 21.01.1968. godine u Beogradu. Po struci diplomirani inžinjer informatike. Zaljubljenik u astrologiju

ljubavni horoskop astrolog

preko 20 godina sa oblastima interesovanja natalne, prognostičke astrologije i kao posebna grana se izdvaja astrologija odnosa (objašnjava korelaciju odnosa ljudi) gde se svakako ubraja i analiza ljubavnog horoskopa.  Ono što je definitivno opredelilo njegov put kao čoveka posvećenog izučavanju astrologije je svakako učenje u školi Gorana Milekića. Goran je bio izuzetno talentovan i majstor ove veštine, posvećen astrologiji u potpunosti i Ivan je kroz njegova učenja usavršio svoja teoretska znanja i način sprovođenja naučenog u praksi. Kao čovek opredeljen za usavršavanje i stalno napredovanje aktivni je učesnik mnogih seminara i predavanja. Sistematski pristup tumačenja natalne karte izučio je u internet školi poznatog Roberta Corra.

Kako je informatika njegovo zanimanje a astrologija opredeljenje, izvesno je bilo da se i napravi simbioza ove dve grane. Produkt je softver za analizu raznih tipova horoskopa koji se godinama usavršavao i nadograđivao a koji je baziran na metodama predikcije solarnog i lunarnog povratka kao i primarne direkcije i tranzicije. Iako tvrdi da  kompjuter ne može da zameni čoveka u analizi, pomenuti softver mu u mnogome olakšava mukotrpne analize i upoređivanja tako da su rezultati značajno precizniji a tumačenja brža i detaljnija.


Za više informacija možete pogledati ovde...

 

 

 

 

Ljubavni horoskop

 

Ljubavni horoskop je jedan od bitnijih segmenata astrologije odnosa između ljudi i  svakako budi interesovanje. Kvalitetna i detaljna analiza vam u mnogome može pomoći da definišete svoje potrebe, unapred saznate motive i razjasnite često nejasne odnose. Ljubavni horoskop vam može pomoći kada ste u nedoumici i kada imate utisak da ste  nemoćni pred izazovima. Svakako vam preporučujemo da se javite našem astrologu Ivanu Jovanoviću a mi ćemo vam izaći u susret i potruditi da damo što precizniji odgovor.

 

Za zakazivanje termina možete kontaktirati astrologa direktnim pozivom na

tel: 062/278-678 svakoga dana u vremenu od 17.00 do 20.00


 

"Zvezde i njihov položaj utiču na nas i više nego što možete da pretpostavite."

Konfučije

 

Pitajte Ljubavni horoskop

 

Pišite nam: