Da li verujete u horoskop ?
  Da, u potpunosti
  Redovno čitam i uglavnom se vodim savetima
  Ne ali mislim da ipak tu ima nečega
  Nipošto, to nema nikakve naučne dokaze
  rezultati
  PRATITE NAS

   

        

  Ljubavni horoskop - Dnevni

   

  Kako se izrađuje dnevni ljubavni horoskop?

   

  Najčešće se ova vrsta kratkoročnog horoskopa radi prema tranzitu Sunca, Meseca i određenihljubavni horoskop dnevni planeta brzog kretanja koje mogu uticati svojim položajima u ovako kratkom intervalu na nas. Teško da će te iz dnevnog dobiti pouzdane i krajnje precizne informacije ali za  okvirne upute je i više nego korisan. U zavisnosti od metoda rada i kvalifikacija astrologa, ljubavni horoskop za određeni dan može biti različito formulisan i iste pozicije mogu dovesti na drugačije pravce. Treba znati da se položaju određuju identično, a da razlike nastaju u tumačenjima koja moraju biti prilagođena korisnicima kroz savete

  i preporuke. Često može doći i do dijametralnih tumačenja kod onih osoba čiji podznak se nalazi u suprotnom znaku od onog gde im se nalazi Sunce na određeni dan. Bilo bi dobro, a retke su prilike za to, da se i dnevni horoskop definiše i za svaki podznak u okviru jednog znaka.

   

  Za izradu besplatne natalne karte, kao i uporednog i ljubavnog horoskopa možete nam se obratiti ovde...


  Ljubavni horoskop - Kako čitati?


  ljubavni horoskop dnevniUvek je preporuka da se i dnevni ljubavni horoskop personalizuje na osnovu urađene natalne karte. Tada se radi na osnovu tranzita nad vašim horoskopom i stiče se precizna slika vezana za vaše raspoloženje, moguće akcije ili dinamičnost.