Da li verujete u horoskop ?
Da, u potpunosti
Redovno čitam i uglavnom se vodim savetima
Ne ali mislim da ipak tu ima nečega
Nipošto, to nema nikakve naučne dokaze
rezultati
PRATITE NAS

 

      

LJUBAVNI HOROSKOP

 

OPŠTE KARAKTERISTIKE

 

DEVICA

LJUBAVNI HOROSKOPOsnovne karakterisitike Device su brižnost, perfekcionizam, realnost, fizička pravičnost I hipohondrija. Njihov život se odvija isključivo u poznatom vremenu i prostoru. Retko ćete sresti Devicu koja ume istinski da se opusti i uživa. Posebno u društvu, oseća se nelagodno, meškolji se, dolazi i odlazi. U njihovom životu nema mesta za bilo šta suvišno i nepraktično. Smatraju da je čistoća pola zdravlja, pedantni su i obraćaju pažnju za detalje.  U ljubavi im je veoma potrebno da dosegnu emotivnu toplinu, a tada su veoma istrajno i istinski zaljubljeni. Ako ih hvalite, pre će vas sumnjičavo gledati nego verovati, jer oni sve uzimaju sa rezervom.

 

 

Muškarac Devica odan je prijateljima i porodici, i od najranijeg detinjstva oni teže za ljubavlju ovog tipa. Međutim, oni su okrenuti praktičnom i materijalnom, pa nemojte od njih očekivati bajke i romantični zanos. Skromni, staloženi, racionalni I vredni, traže osobu koja je jednostavna i ume da ih intelektulno podstakne.

 

 

Žena Devica je pedantna, hladna, stidljiva i ima naglašen intelekt. Ljubazna je i dobra u poslu, ali ne znači da će biti potpuno verna u ljubavi dok se ne učvrsti u nekom odnosu, jer Device vole rutinu i stalne navike i rituale. Rezervisana je, ali uvek iskrena prema prijateljima, i u društvu prihvaćena jer ne ulazi u konflikte i izebegava rizik.

 

 

 

Devica se slaže sa: Bikom, Jarcem, Ribama, Rakom.