Da li verujete u horoskop ?
Da, u potpunosti
Redovno čitam i uglavnom se vodim savetima
Ne ali mislim da ipak tu ima nečega
Nipošto, to nema nikakve naučne dokaze
rezultati
PRATITE NAS

 

      

LJUBAVNI HOROSKOP

 

OPŠTE KARAKTERISTIKE

 

BLIZANCI

LJUBAVNI HOROSKOPIme ovog znaka potpuno odgovara osobinama ljudi pod njegovim okriljem- dvojnost i različitost, kao dva lica medalje. Jednog trenutka ste sigurni da vas vole, a zatim pomislite da su ravnodušni. Prepoznaćete ih po brzim pokretima očiju- nikada ne zadržavaju pogled predugo na jednom mestu. Jedna od njihovih izuzetnih prednosti je neverovatna brzina rasuđivanja. Pored toga poseduju izuzetnu dar za pisanje govora, reklamnih poruka, biografija, ali vrlo retko beletristike i ličnih doživljaja. Duboko u njihovoj nemirnoj prirodi je usađena potreba zatragaju za idealima. Imaju bogatu maštu, ali najčešće su istraživači duha. Komunikativni su i dopadljivi u društvu, i uvek imaju pregršt ideja u raznim oblastima.

 

 

Muškarac u ovom znaku je šarmantan, otvornog duha i voli da flertuje sa ženama. Bira ženstvene i inteligentne osobe za partnerke. U seksu je maštovit i majstor je ,,seksa na brzaka“.

 

 

Žena Blizanac je inteligentna sa modernim stavovima, uvek doterana i spremna za razgovor. Ljubav je za nju uvek igra sve dok ne uđu u zrelije doba.

 

 

 

Najbolji partneri za Blizanca su: Strelac, Vodilija, Lav i Vaga.