Da li verujete u horoskop ?
Da, u potpunosti
Redovno čitam i uglavnom se vodim savetima
Ne ali mislim da ipak tu ima nečega
Nipošto, to nema nikakve naučne dokaze
rezultati
PRATITE NAS

 

      

LJUBAVNI HOROSKOP

 

OPŠTE KARAKTERISTIKE

 

BIK

LJUBAVNI HOROSKOPAko poznajete nekog ko na licu uvek nosi taj čvrst i miran izraz, a najčešće govori kratko i samo ono što je najbitnije- onda, gotovo sigurno, već znate osnovne osobine ljudi rođenih u znaku Bika. Oni su tvrdoglavi, uporni, najčešće smireni i ljubazni, ali imaju povremene iznenadne promene raspoloženja. Njihov fizički izgled potpuno odgovara psihičkim karakteristikama, a najlakše se prepoznaju po čvrstom, uspravnom hodu i širokim ramenima. Voli udobnost doma, hedonista je, plaši se promena jer je po prirodi pomalo trom, sklapa čvrsta prijateljstva i čini sve da očuva svoj dom- svoje ,,malo-veliko carstvo“.

 

 

Muškarci rođeni u ovom znaku su ljubazni, uredni i pomalo konzervativni. Imaju smisao za umetnost, a po prirodi su materijalisti, pa ako čujete da je neki Bik postao pevač, to može biti samo ako se to pokazalo kao unosan posao.

 

 

Žene rođene u ovom znaku su odane porodici i domu, brižne, dopadljive i prijatne. Pomoćiće im ako pronađu partnera koji će razumeti njihovu osetljivost i potrebu za umetnošću.

 

 

 

Bik se slaže najbolje sa: Bikom, Škorpijom, Ovnom, Rakom i Devicom.